MANELISTII sunt in DOLIU!

Diagnosticata cu cancer, tanra cantareata a decedat duminica dimineata dupa ce a intrat in stop cardio-respirator.

Cunoscuta de public „Denisa Manelista”, tanara cantareata de manele Denisa Raducu a murit duminica dimineata din cauza cancerului. In varsta de 27 de ani, aceasta a intrat duminica dimineata in stop cardio-respirator, dupa cum a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, pentru agentia de presa news.ro. Un echipaj a ajuns la locuinta tinerei la ora 04.39, acesta fiind urmat de un al doilea echipaj cu medic. Tinerei, care se afla in stop cardio-respirator, i-au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o ora, dupa care a fost declarat decesul.

Trupul neinsufletit al artistei va fi depus la capela Cimitirului Bellu din Bucuresti, iar inmormantarea ar urma sa aiba loc in Dragasani, judetul Valcea, acolo unde tanara s-a nascut.

Denisa Raducu a descoperit in urma cu trei luni ca are o tumora metastazata la ficat, iar starea de sanatatea i s-a degradat rapid, dupa ce cancerul s-a extins si i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. In ultimele saptamani, cantareata era hranita doar prin perfuzii, slabise foarte mult si nu se mai putea deplasa singura.

In ciuda tratamentelor primite in tara, dar si la o clinica privata din Viena, Denisa Raducu a murit duminica dimineata, vestea fiind anuntata de site-ul voceavalcii.ro.

Zeci de fani si colegi de breasla si-au exprimat regretul pentru pierderea tinerei prin mesaje publicate pe Facebook.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.