Se intrerupe apa calda

Conducerea operatorului de energie termica precizeaza ca intreruperea nu va dura mai mult de 24 de ore.

Societatea Modern Calor S.A. aduce la cunostinta tuturor consumatorilor sai ca, din cauza unor lucrari programate de reparatii si revizii la instalatiile de producere din incinta CET, furnizarea apei calde menajere va fi intrerupa in perioada 25.07.2017, ora 0.00 – 26.07.2017, ora 24.00. Este posibil ca furnizarea sa fie reluata chiar inainte de termenul anuntat.

„Ne cerem scuze pe aceasta cale pentru disconfortului creat, insa ii asiguram pe clienti ca depunem toate eforturile pentru asigurarea unor servicii de calitate”, a transmis conducerea societatii Modern Calor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.