Bani pentru MOTORINA achizitionata si utilizata in agricultura!

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, pana la data de 31 iulie 2017 inclusiv, se depun cererile de plata a ajutorului pentru cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in agricultura, aferente perioadei aprilie-iunie 2017 (trimestrul II al anului 2017).

Beneficiarii pentru care a fost emis acordul prealabil de finantare pentru anul 2017 depun cererile de solicitare a ajutorului de stat insotite de o situatie centralizatoare privind cantitatile de motorina achizitionate si utilizate in trimestrul respectiv, precum si documentele prevazute de Ordinul MADR nr. 1727/2015 pentru aprobarea Procedurilor specifice de implementare si control, precum si a formularisticii necesare aplicarii schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.

In perioada 2017-2020, diferenta dintre rata accizei standard, calculata prin actualizarea nivelului prevazut in coloana 4 din anexa nr. 1 la titlul VIII „Accize si alte taxe speciale” din Legea nr. 227/2015, cu completarile ulterioare, potrivit art. 342 alin. (2) – (4) din acelasi act normativ, si rata accizei reduse prevazuta la alin. (2) se acorda ca ajutor de stat sub forma de rambursare.

Valoarea accizei pntru anul 2017 este de 1,4185 lei/litru.

Cererile de plata pot fi depuse de administrator/reprezentantul legal sau imputernicitul acestuia, caz in care imputernicirea este emisa de catre administratorul /reprezentantul legal si este insotita de copia actului de identitate al persoanei imputernicite.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.