Parasutist militar decedat

Un militar a decedat miercuri, 26 iulie, in jurul orei 14.40, in timpul unui exercitiu de parasutare, in zona aerodromului Zarnesti.

Militarului i-a fost acordat primul ajutor la fata locului, insa, cu toate eforturile echipei de interventie SMURD, a fost declarat decedat in jurul orei 15.35.

Locotenentul Gabriel-Cristian Dinicica, din Directia informatii militare, era in varsta de 30 de ani, fiind angajat in Ministerul Apararii Nationale din anul 2013. Era casatorit si avea un copil.

Pentru stabilirea circumstantelor producerii accidentului a fost sesizat Parchetul Militar. De asemenea, conform procedurilor legale, seful DIM a ordonat constituirea unei comisii interne de ancheta.

Joi, 27 iulie, la ora 8.30, vor fi organizate in toate unitatile militare din tara ceremonii de comemorare a locotenentului Gabriel Dinicica.

Adrian Tutuianu, ministrul apararii nationale, a anuntat ca este alaturi de familia militarului cazut la datorie si transmite, in numele intregului personal, sincere condoleanţe.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.