Sotia AGENTULUI UCIS in gara din Suceava va deveni politist!

Colegii politistului omorat cu o brutalitate iesita din comun au anuntat ca vor face toate demersurile ca femeia sa fie angajata la Ministerul Afacerilor Interne.

Pe langa ajutoare financiare directionate de la momentul asasinarii agentului de politie Sorin Vezeteu spre conturi deschise special pentru familia politistului omorat, sefii din Ministerul Afacerilor Interne au luat in calcul ca vaduva acestuia sa fie angajata in structurile Politiei Romane. Mai exact la „Transporturi”, acolo unde lucra si sotul ei, injunghiat in timpul serviciului.

„Daca va dori, vaduva colegului nostru isi va putea face cunoscuta dorinta de a lucra la noi. Am luat acest lucru in calcul. Este o forma de ajutor a ei si a celor doi copii minori pe care acum ii are singura in grija. Conform pregatirii si a studiilor ei, va putea primi un post in Politie, la «Transporturi», cel mai probabil de agent. Acum, femeia este casier la o firma din Suceava. Vom purta anumite discutii dupa ce isi mai revine din socul produs de uciderea sotului ei”, a declarat un angajat din cadrul Politiei Romane.

Un atac extrem de violent, de o brutalitate iesita din comun, a curmat viata agentului de politie din Suceava, Sorin Vezeteu. Bietul subofiter a cazut rapus sub o ploaie de lovituri de cutit care s-a abatut asupra lui din senin, pana sa realizeze ca este lovit miseleste de un individ fara capatai.

Constantin Sorin Vezeteu, agentul asasinat ca la o comanda de tip mafiot, a fost inaintat post-mortem in grad si inmormantat cu onoruri militare in localitatea sa natala, Gura Humorului.

Asasinul Ioan Besa, un obisnuit al puscariilor si al aresturilor, care s-a autodeclarat un dusman de moarte al politistilor si al uniformei purtata de acestia, a fost arestat. La audieri, asasinul a declarat ca nu suporta uniforma. Declaratia lui dovedeste si faptul ca atacul miselesc a fost premeditat, iar victima putea fi oricare alt politist. In urma verificarilor s-a dovedit ca asasinul a fost condamnat de doua ori in Spania pentru acte de violenta, iar acum este cercetat pentru omor calificat. Va fi supus unei expertize psihiatrice.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.