Procurorii DNA la MODERN CALOR!

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava fac perchezitii la sediul Modern Calor. Verificarile vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie, in perioada 2014-2017.

„Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauza, precizam ca, atunci cand imprejurarile vor permite, vom fi in masura sa oferim detalii suplimentare”, se arata in comunicatul DNA.

La aceasta ora procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Suceava se afla in biroul directorului general al societatii Florin Sandu.

La aceasta ora nu pot fi date mai multe detalii legate de ancheta penala si persoanele vizate, a venit cu precizari Mihaela Mihai Popa, procurorul sef al DNA Suceava,

Cercetarile sunt legate de specificul activitatii societatii Modern Calor. Se pare ca sunt verificate si alte aspecte fata de cele legate de proiectul european in baza caruia a fost reabilitat si modernizat sistemul de termoficare.

In urma cu doi ani, procurorii DNA Suceava au efectuat perchezitii la Primarie si Modern Calor, vizat fiind contractul „Asistenta tehnica pentru supervizarea lucrarilor sursa si retele pentru implementarea proiectului «Reabilitarea sistemului de termoficare urbana la nivelul Municipiului Botosani pentru perioada 2009-2028 in scopul conformarii la legislatia de mediu si cresterii eficientei energetice»”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.