CUTREMUR cu magnitudinea de peste 4 grade pe scara Richter!

Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului a anuntat ca seismul a avut loc la o adancime de 120 de kilometri si s-a produs in juetul Buzau.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), seismul a avut loc la ora 13:27, la adancimea de 120 de kilometri, in judetul Buzau.

Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu (19 kilometri), Covasna (28 kilometri), Întorsura Buzaului (31 kilometri), Targu Secuiesc (43 kilometri), Valenii de Munte (52 kilometri).

Luni, in zona Vrancea, in intervalul 0.24-22.16, au avut loc patru cutremure, cu intensitati intre 2,3, si 3,1.

In ultimii doi ani, in Romania au avut loc peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4.

In Romania, cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc in 8 februarie, in Vrancea, si a avut magnitudinea 5, fiind resimtit si la Bucuresti.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.