SURPRIZE pentru soferi din partea Consiliului Judetean Botosani! (FOTO)

bty

Conducerea judetului a luat aceasta decizie in urma zecilor de accidente rutiere care au avut loc in ultimii ani.

In intersectia de la Oraseni Deal, care in nenumarate randuri a fost scena unor accidente tragice, au fost montate limitatoare de viteza.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Botosani, Dorin Birta, a fost prezent la Oraseni Deal, acolo unde, lucratorii Directiei Judetene de Drumuri si Poduri lucrau la montarea limitatoarelor. Acestea au fost pozitionate pe sensurile de mers spre intersectie, la 70 de metri de aceasta si sunt precedate si de indicatoare rutiere care avertizeaza participantii la trafic asupra prezentei lor.

„Sunt multumit ca s-a reusit montarea acestor limitatoare de viteza in aceasta zona si sper ca astfel sa fie evitate tragedii precum cele care s-au intamplat pana acum. Acesta este doar un inceput, pentru ca in perioada imediat urmatoare, in functie de durata procedurii de achizitie, vom monta si panouri luminoase de avertizare”, a declarat vicepresedintele Dorin Birta.

De asemenea, vicepresedintele Birta a avut discutii si cu proprietarii de locuinte din zona, carora le-a explicat necesitatea toaletarii copacilor si a indepartarii vegetatiei care ar putea obtura indicatoarele rutiere din intersectie.

bdr
bty
bty
bty
bty
bty

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.