CANICULA raționalizează consumul de apă!

Conducerea operatorului de apă din județul Botoșani face un apel tuturor abonaților să folosească apa strict pentru consumul menajer.

Reprezentanții societății Nova Apaserv Botoșani recomandă abonaților să nu consume apa pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract.

Totodată, aceștia fac un apel ca toți utilizatorii, alimentați din sursa de apă Prut și Siret, să folosească apa numai pentru consum menajer pentru că, din motive tehnice, societatea nu poate asigura un debit mai mare decât cel proiectat la data executării reţelei de apă.

„Utilizarea excesivă a apei din reţelele de distribuţie duce la scăderea nivelului apei din rezervoarele de înmagazinare amplasate în diferite zone din judeţ şi diminuează, în mod deosebit, eforturile operatorului de asigurare a serviciilor în condiţii optime”, a spus directorul general de la Nova Apaserv Botoșani, cs. jr. Petru Albert Tanasă.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.