SORIN GRINDEANU îl atacă dur pe LIVIU DRAGNEA!

Fostul premier a precizat că evaluarea internă făcută de PSD și care a dus la căderea Guvernului pe care l-a condus nu a avut nicio legătută cu realitatea, dovadă fiind cifrele pozitive date publicității de către INS.

Cifrele publicate de Institutul Național de Statistică (INS) sunt cea mai bună dovadă că evaluarea care a dus la căderea guvernului nu a avut nicio legătură cu realitatea, afirmă fostul premier Sorin Grindeanu.

„Cifrele publicate de INS sunt cea mai bună dovadă că evaluarea care a dus la căderea guvernului Grindeanu nu a avut nicio legătură cu realitatea. Dar cine să se încurce cu adevărul?”, a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

Produsul intern brut (PIB) a crescut cu 5,8% în primul semestru din acest an pe seria brută, se arată într-un comunicat de presă al INS.

Conform sursei citate, pe seria ajustată sezonier, creșterea economică a fost de 5,7%.

În ceea ce privește trimestrul al doilea, față de aceeași perioadă din anul 2016, produsul intern brut a înregistrat o creștere cu 5,9% pe seria brută.

Pe seria ajustată sezonier, în trimestrul II 2017, comparativ cu trimestrul anterior, PIB-ul a crescut cu 1,6%. Față de același trimestru din anul 2016, produsul intern brut a înregistrat o creștere cu 5,7%.

În semestrul I 2017, comparativ cu intervalul similar din 2016, PIB-ul a crescut cu 5,7%.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.