COSTICĂ MACALEȚI a cerut bani pentru repararea DRUMURILOR JUDEȚENE!

Șeful județului Botoșani a precizat că a făcut mai multe demersuri pentru suplimentarea fondurilor la bugetul infrastructurii rutiere.

Între infrastuctura de transport a unei zone și dezvoltarea sa economică există o relație biunivocă. Potenţialul de dezvoltare al unei regiuni este cu atât mai mare cu cât acea regiune dispune de o infrastructură de transport mai dezvoltată. În același timp, creșterea economică determină o creștere a nevoilor de transport chiar mai accentuată, creând o presiune suplimentară asupra infrastructurii existente.

Având în vedere atât starea precară a drumurilor judeţene şi degradările evolutive ale acestora, cât și sumele insuficiente alocate în ultimii ani pentru execuţia lucrărilor de întreţinere şi reparare pe toate tronsoanele afectate, președintele Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți, a făcut demersuri către: Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene și Ministerul Transporturilor, pentru suplimentarea bugetului aferent drumurilor județene.

„Am solicitat suplimentarea bugetului cu suma de 15.940.330 lei. Îmi doresc ca până la venirea iernii să intervenim pe cât mai multe tronsoane și sunt convins că parlamentarii botoșăneni mă vor sprijini în acest demers. Lucrările vizate: plombarea gropilor, turnarea covoarelor asfaltice se vor face pentru a se circula în condiții de siguranță pe drumurile județene”, a spus Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.