Județul Botoșani, „călcat” de elevi din Republica Moldova (FOTO)

Pe parcursul zilelor de 26-27 august 2017, Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani, a fost prezent în Raionul Criuleni Republica Moldova, unde a luat parte la Adunarea Generală a Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova și la celebrarea sărbătorii naționale – Ziua Independenței Republicii Moldova.

Cu acest prilej, președintelui Consiliului Județean Botoșani, Costică Macaleți i s-a acordat diplomă pentru primirea și buna organizare a sejurului unui grup de copii din Raionul Criuleni din Republica Moldova, în perioada 21-26 august 2017, la Botoșani.

Pe întreaga perioadă a șederii la Botoșani, grupul format din 41 de elevi și 4 profesori a fost însoțit de reprezentanți ai Consiliului Județean şi ai Inspectoratului Școlar Judeţean care le-au asigurat un program variat, prezentându-le atât obiective turistice și culturale din județ cât și posibilități de petrecere a timpului liber.

„Sunt bucuros că am reușit să găzduim copiii din Republica Moldova și îmi doresc ca informaţiile pe care le-au aflat şi lucrurile pe care le-au văzut la Botoşani să le fi creat o imagine frumoasă despre noi botosănenii, care să o poarte în suflet și să o impartășească cu părinții, cu bunicii, cu toți cei dragi lor”, a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.