Reacția PLUS BOTOȘANI după renunțarea lui Gelu Graur la candidatură

Cunoscutul solist a renunțat la candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani după ce a aflat că pe lista consilierilor locali el se află abia pe locul cinci.

Apele tulburi din USR Botoșani duce la șubrezirea alianței de la Botoșani, iar pentru a contracara acest lucru colegii de la PLUS vin cu mesaje de susținere pentru unitate. Dar de unde a pornit totul.

După ce a fost anunțat cu mare tam-tam candidatura pentru funcția de primar al municipiului Botoșani a solistului Gelu Graur din partea USR, a venit și vestea-șoc. Proaspătul candidat a anunțat, într-o conferință de presă ad-hoc, că renunță pe motiv că pe lista de consilieri locali era abia pe locul cinci. Chiar dacă cei de la PLUS Botoșani i-au cerut să nu renunțe, acesta și-a anunțat retragerea. Mai mult, unii membri de la USR Botoșani vor să-l excludă din partid.

Pe cealaltă parte, conducerea PLUS Botoșani își dorește ca Alianța să funcționeze și „să acționeze unitar pentru o politică îndreptată spre cetățean”.

Și pentru că era și Ziua Îndrăgostiților, aceștia din urmă au transmis și un mesaj interesant prin care își exprimă dorința de a rămâne „într-o relație complicată, dar frumoasă cu USR Botoșani”.

„Ne exprimăm convingerea că partenerii noştri din Alianţa USR PLUS vor soluţiona cu maturitate situaţia internă, astfel încât principiile asumate împreună să nu aibă de suferit”, este punctul de vedere oficial, exprimat de Magda Oleniuc, preşedintele PLUS Botoşani.

La nivelul organizaţiei PLUS Botoşani desemnarea candidaţilor este în plină desfăşurare, cursa fiind încă deschisă.

„Orice botoşănean de valoare care poate investi curaj, timp şi energie pentru urbea şi judeţul în care trăim este binevenit să intre în cursă. Formula finală de candidaţi se va stabili democratic, prin vot şi prin verificarea notorietăţii calităților personale”, a adăugat Magda Oleniuc.

În momentul de faţă în PLUS Botoşani s-au depus documentaţii necesare pentru cursa candidaţilor, atât pentru funcţiile de primar şi consilier local, cât şi pentru cea de consilier judeţean.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.