PREOT gasit SPANZURAT la ceas de MARE SARBATOARE. A lasat un BILET de ADIO

Multi spun ca s-a abatut asupra comunitatii din Sutu, comuna clujeana Ciurila, un greu blestem. Marti dimineata, in jurul orei 10,00, Politia  a fost anuntata ca un barbat de 49 de ani a fost gasit spanzurat.

Tragedia a avut loc in casa parohiala din localitatea Sutu, iar cel spanzurat era chiar preotul Cornel Petran, care slujea la Biserica Sf. Arhangheli. Despre preot, localnicii au doar cuvinte bune. Nu stiu ce l-a impins spre un pacat atat de mare. Parea abatut in ultima vreme, dar nimeni nu a banuit ce avea sa se intample. 
 
Preotul a fost gasit de clopotar. Se spanzurase de un calorifer. Nu avea urme de agresiune pe corp. S-a gasit langa cadavru si un bilet de adio, scris de preot.
 
Unii locuitori din comuna cred ca s-ar fi abatut  un bestem asupra satului, pentru ca le-a ars si biserica, dupa Revolutie. 
 
„Poate fi un blestem. Parintele era om bun, cu multa intelepciune. Nu ai fi zis niciodata ca va recurge la asa ceva. E un blestem. Si biserica din sat a ars, dupa Revolutie. Si nimeni nu a mai aflat de la ce s-a pornit focul, nici dupa atatia ani. Acum, preotul … si la o zi de asa mare sarbatoare. Sigur nu e lucru curat”, a spus un localnic.
 
Preotul era insurat si are un baiat de 20 ani, student. Unii localnici auzisera ca ar fi fost ceva neintelegeri intre preot si sotia sa, dar nu parea sa fie ceva serios.
 
„Asupra barbatului s-a gasit un bilet de adio. Trupul neinsufletit a fost transportat la IML Cluj. Se efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care a survenit decesul”, a declarat  purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.