PROGNOZA METEO pe patru zile. Vezi SURPRIZELE VREMII la SFARSITUL lunii FEBRUARIE

PROGNOZA METEO. Pentru urmatoarele zile, meteorologii anunta o usoara racire a vremii, iar apoi valorile termice vor fi in crestere, ajungand sa fie mai ridicate decat in mod normal la sfarsitul lunii februarie.

JOI, valorile termice vor continua sa scada, in regiunile sudice si sud-estice. In cursul zilei cerul va fi temporar noros si doar izolat vor fi posibile ploi slabe, iar la munte fulguieli. Noaptea, innorarile se vor accentua in regiunile vestice, nord-vestice si partial in cele centrale, unde ploile, in general slabe cantitativ, se vor extinde ca arie. In Muntii Apuseni si in nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de ninsoare. Vantul va fi slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 grade in estul Transilvaniei si 13 grade, la nivel izolat, in sud-vestul extrem.
 
VINERI, valorile termice, in crestere fata de cele din intervalul precedent, vor fi mai ridicate decat in mod normal la sfarsitul lunii februarie. Cerul va avea innorari si va ploua, in general slab, local in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii mai restranse in rest. La munte si izolat posibil si in Maramures si nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, Moldova, Baragan si Dobrogea, precum si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade. In zonele joase de relief, cu precadere din sud si din est, pe arii restranse va fi ceata.
 
SAMBATA, valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale la aceasta data, in special in regiunile sudice si sud-estice. Cerul va avea innorari, mai accentuate in prima parte a zilei cand temporar va ploua slab, in centrul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni. La munte, dar posibil, trecator si in Maramures si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 5 grade in nordul Moldovei si 15 grade in Lunca Dunarii. In zonele joase de relief, cu precadere din sud, dimineata, pe arii restranse, va fi ceata.
 
DUMINICA, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile intracarpatice valorile termice vor depasi cu mult mediile climatologice specifice perioadei. Astfel, sunt asteptate maxime termice cuprinse intre 8 si 18 grade. Meteorologii anunta ca temperaturile vor continua sa creasca in primele doua zile ale saptamanii viitoare, pentru ca mai apoi o noua racire brusca sa se resimta in toate regiuniile. Luni incepe sa ploua, mai intai in regiunile vestice, apoi in jumatatea de sud-est a tarii.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.