MASINI distruse de un tanar beat, la volanul unui VW

A consumat bauturi alcoolice si cu toate acestea s-a urcat la volanul autoturismului sau, apasand pe acceleratie prea tare, pentru a-si satisface setea de viteza. Asta a dus la avarierea a doua  masini, fara a o mai pune la socoteala si pe a sa. 

Este vorba de un tanar de 21 de ani, Eduard A., din Botosani, care, duminica dimineata, a distrus trei masini pe strada Independentei, in spatele Uvertura Mall din municipiul Botosani. Masinile lovite erau parcate cand tanarul teribilist de la volanul autroturismului VW a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Masina pe care o conducea circula dinspre strada Ion Pillat. Cand soferul nu si-a mai controlat masina, aceasta s-a izbit in bordura, ricosand apoi in doua masini parcate, un Opel si un Seat. Asta s-a intamplat in plina viteza, astfel ca cele doua masini au suferit avarii destul de serioase, in timp ce autoturismul tanarului a fost distrus aproape 50%.
 
Pe langa conducerea cu viteza, tanarul sofer a mai pacatuit si cu paharul. Dupa sosirea politistilor, la etilotest a iesit o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. 
 
Soferul a suferit traumatisme, fiind transportat la spital, desi initial a refuzat sa fie preluat de echipajul de la SMURD, incercand sa evite spitalizarea.
 
Tanarul sofer se va alege, cel mai probabil, cu dosar pentru distrugere si pentru ca a condus masina in stare de ebrietate pe drum public. 
 
Recent, mai exact vineri dupa amiaza, un alt tanar care s-a urcat baut la volan a pierdut controlul masinii, a ajuns cu automobilul pe trotuar distrugand o banca si s-a oprit in zidul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.