Mastodont rasturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei. A distrus peste 15 metri de parapet

Si unii soferi de pe mastodonti capatat „virusul vitezei”. Cu o inconstienta greu de explicat, soferul unui ansamblu format din autotractor si remorca a intrat cu mastodontul intr-o curba, cu o viteza care nu i-a mai permis sa-l controleze. 

S-a intamplat pe DN 17, pe raza localitatii Vama, intr-o curba  periculoasa la stanga, masina circuland pe directia Suceava spre Vatra Dornei. Curba este semnalizata corespunzator. 
 
Luni seara, pe la 18.30, din cauza vitezei excesive, ansamblul de autovehicule cu remorca,  a lovit parapetul metalic de pe partea stanga a drumului, apoi s-a rasturnat in decor (foto informatiata.ro). 
 
La volan se afla un barbat de 52 ani, din municipiul Botosani. Acesta a fost ranit, autotractorul grav avariat, iar in urma lui, pe o lungime de 15,70 metri, parapetul de pe marginea drumului -distrus. Soferului, care a fost transportat la spital, i s-a intocmit dosar penal privind savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.
 
Conducatorul auto nu consumase bauturi alcoolice, „In urma testarii cu aparatul alcooltest a conducatorului auto rezultatul a fost de 0,00 mg/l alcool in aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe de sange pentru determinarea alcoolemiei”, au precizat reprezentantii IPJ Suceava. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.