Ce intentioneaza autoritatile cu DRUMUL STRATEGIC ce porneste de la vama Radauti Prut

Deocamdata, nimic nu este clar in privinta termenelor de incepere a lucrarilor si apoi de realizare a drumului strategic ce leaga Vama de la Radauti Prut de localitatea Talpa.

Exista un proiect privind reabilitarea rutei Radauti Prut-Cotusca-Draguseni-Saveni-Vlasinesti-Hanesti-Dangeni-Mihalaseni-Trusesti-Albesti-Todireni-Hlipiceni-limita cu Calarasi-limita cu Rediu-Lunca-Sulita-Blandesti-Talpa. Acest traseu inseamna cam  100 de km. Cam atat ar avea drumul strategic, care va trece prin  18 localitati ale judetului. Lucrarile insa nu vor incepe mai devreme de doi ani, termenul fiind in acest caz destul de optimist. Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Est Piatra Neamt a dat und verde reabilitarii tronsonului, dar totul depinde de deschiderea liniilor de finantare.
 
Organizarea licitatiilor si eventualele contestatii ar putea impinge termenul de incepere a lucrarilor chiar spre patru-cinci ani. 
 
40 de milioane de euro vor fi puse la bataie pentru concretizarea, punerea in practica a acestui proiect. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.