Masina incendiata, faptasul prins. Cu se scuza a venit

Aflat in stare de ebrietate, un botosanean a ajuns sa-si verse supararea doar de el stiuta pe o masina parcata in calea lui. Asa a ajuns sa dea foc unui Mercedes pe care l-a vazut pe o alee din apropierea strazii Cuza Voda, municipiul Botosani.

Nu a stat mult pe ganduri si a venit cu o  sticla cu lichid inflamabil pe care l-a aruncat pe masina. A urmat scanteia si focul s-a incins provocand distrugeri de mii de euro. 
 
Nu a durat mult si politistii l-au identificat pe incendiator, in persoana lui Liviu B., acesta nefiind la prima fapta antisociala. Mai fusese condamnat pentru inselaciune. Pedeapsa nu a executat-o pentru ca magistratii au decis ca e suficienta inchisoarea cu suspendare. 
 
Acum barbatul a venit cu scuza betiei. A consumat prea mult alcool si nu a mai judecat ce face. 
 
Prezentat instantei cu solicitarea de arestare preventiva, Liviu B. a scapat deocamdata doar cu masura de plasare sub control judiciar. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.