ACCIDENT pe trecerea de pietoni, aproape de Casa Sindicatelor!

Marti dimineata, traficul pe strada Marchian din municipiul Botosani a fost perturbat din cauza unui accident produs in apropierea Casei Sindicatelor.

Soferul unui Opel cu numere de Giurgiu nu a acordat prioritate unei femei in varsta de 56 de ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Urmarea a fost lovirea femeii. Din fericire, aceasta a suferit o accidentare usoara si a refuzat sa fie transportata la spital. Soferul, in varsta de 32 de ani, s-a ales insa cu dosar penal.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.