Despre fonduri europene pentru drumuri, retele de apa si irigatii, la Prefectura

Mult asteptata deschidere a sesiunii de depunere a proiectelor vizand drumuri de exploatatie agricola, sisteme de irigatii si drumuri comunale, precum si cele privind apa si apa uzata, educatia si conservarea patrimoniului, va fi discutata miercuri, 22 februarie, la Institutia Prefectului.

Va fi vorba despre Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, ale carui noutati vor fi prezentate la Botosani de catre reprezentanti ai Centrului Regional pentru Finantarea Investitiilor Rurale 1 Nord-Est Iasi.

Intalnirea va avea loc incepand cu ora 10, in sala „N. Iorga”, unde sunt asteptati primarii din toate comunele judetului,  insotiti de specialistii pe proiecte finantate din fondurile europene.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.