S-a strangulat din neatentie in gospodarie

Pregatirea mancarii pentru animalele din gospodarie s-a dovedit fatala pentru un barbat de 80 de ani din judetul Botosani.

Pensionarul Ioan C., din comuna Nicseni, satul Dorobanti s-a strangulat cu haina prinsa in siscornita in timp ce incerca sa deblocheze utilajul de tocat furaje, fara sa-l fi scos din functiune.

Cand utilajul s-a repornit, i-a prins haina si l-a tras spre interior. Barbatul nu a mai avut nicio sansa. A murit sufocat.

La cateva ore a fost gasit de fiul lui. Era prins in utilaj si fara suflare. L-a scos cu ajutorul unor vecini si a sunat la 112. Echipajul medical sosit a constatat decesul barbatului, dupa care trupul neinsufletit a fost preluat de legisti si transportat la Medicina Legala.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.