AUTOCAR plin cu copii, rasturnat din cauza unei defectiuni tehnice

foto: ziuanews.ro

Anchetatorii au precizat, in urma primelor cercetari, ca autocarul a ramas fara frane.

Luni dupa-amiaza, un autocar in care se aflau 21 de copii si trei adulti, s-a rasturnat pe DN 1, in zona Piatra Craiului. Acesta se deplasa de la Topoloveni spre Baile Felix.

Din fericire, doar un singur copil a fost ranit usor la picior, insa acesta a refuzat transportul la spital.

bet365

„O singura persoana a fost ranita usor si a refuzat transportul la spital. La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD si o ambulanta, insa nu a fost nevoie de interventie”, a spus Camelia Rosca, purtatorul de cuvand al ISU Crisana, pentru Mediafax.

Din primele informatii reiese ca autocarului i s-au defectat franele si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.