Weekend cu „Bani din cer”

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită în acest sfârșit de săptămână, la spectacolul „Bani din cer” de Ray Cooney.

Spectacolul va fi pus în scenă sâmbătă, 19 octombrie și duminică, 20 octombrie de la ora 18.00 , la Casa Tineretului. Regia artistică şi coloana sonoră îi aparțin lui Alexandru Vasilachi, iar scenografia lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuție fac parte: Jean Perkins – Dana Bucătaru, Henry Perkins – Sorin Ciofu, Bill – Ioan Crețescu, Davenport – Gheorghe Frunză , Betty Johnson – Lorena-Petronela Chiribuță, Vic Johnson – Răzvan Amitroaei, Slater – Vali Popa, Un trecător – Petruț Butuman.

„Orice situaţie de acest fel te învaţă ceva, te reface”

„Ray Cooney, autorul textului, este, în primul rând, actor. El ştie ce înseamnă pentru un actor o situaţie foarte incitantă, explozivă. El ştie ce înseamnă replica. A scris un şir de piese ştiind toate cele spuse şi „Bani din cer” nu face excepţie de la „regulă”. Este o piesă scrisă pentru actori. Textul aduce la rampă, în primul rând, actorii. Situaţiile se schimbă din trei în trei minute, dacă nu şi mai repede. Şi actorul şi personajul sunt puşi în situaţii limită. Este vorba de limita comediei, să ne înţelegem, nu de limita umanului! Iar echipa de actori de la Botoşani a probat reacţii deosebite, evident, în situaţii cu totul şi cu totul deosebite

Orice situaţie de acest fel – când capeţi, surprinzător – o sumă mare de bani – te învaţă ceva, te reface! Chiar dacă, până la urmă, nu vei avea parte de acei bani”, explică reprezentanții Teatrului Mihai Eminescu.

Prețul unui bilet întreg este de 36 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari de 18 lei.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului, la casieria Cinema Unirea sau online accesând https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.