Prietenul i-a publicat pozele pe site-urile pentru adulti

Tanara traieste un adevarat cosmar de cand a refuzat sa intretina relatii sexuale cu prietenul ei.

O tanara din Stroiesti, judetul Suceava, traieste un adevarat cosmar, dupa ce un prieten caruia i-ar fi refuzat avansurile s-a razbunat pe ea intr-un mod cumplit, publicand poze cu ea pe site-uri destinate adultilor.

Tanara de 22 de ani era prietena cu Marius Sahaidac, de 25 de ani, insa in momentul in care tanarul i-a facut avansuri, fata l-a respins, scrie Monitorul de Suceava.

Furios, acesta ar fi incercat sa o santajeze, pentru a o convinge sa faca sex cu el.

Cum tanara tot nu a vrut sa cedeze, el ar fi publicat fotografii trucate pe site-uri porno, astfel incat sa lase impresia ca fata este o prostituata.

Tatal tinerei ar fi primit chiar telefoane de la barbati care l-au intrebat cat trebuie sa plateasca pentru o noapte de amor cu fata, mai scrie Monitorul de Suceava.

Mai mult, fostul ei prieten i-ar fi facut un cont fals de Facebook, unde a publicat si mai multe poze trucate si date persoanale ale fetei, precizand ca respectiva „presteaza servicii sexuale” pentru anumite tarife.

Luna trecuta, fata a depus plangere la Parchetul din Suceava, iar pe 22 august Marius Sahaidac a fost arestat pentru 24 de ore.

A doua zi insa, judecatorul a decis ca tanarul sa fie cercetat in libertate, cu interdictia de a parasi tara.

Magistratul isi motiveaza decizia invocand faptul ca baiatul are studii superioare, provine dintr-o familie buna si nu are antecedente penale.

Procurorul a contestat insa hotararea si a formulat recurs. El precizeaza ca intreaga familie a tinerei are de suferit, inclusiv sora ei, in varsta de numai 14 ani, care a primit la randul ei propuneri indecente pe strada, din partea unor barbati, care o considerau prostituata.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.