PERCHEZITII in GHIOZDANE! Surpriza pentru elevi in noul an scolar!

Autoritatile au anuntat controale chiar de la primul clopotel.

Pentru a elimina violenta din scoli, unitatile de invatamant se vor transforma in mici fortarete. Dupa paza drastica si camere video, din toamna urmeaza perchezitiile in ghiozdane. Primele scoli care introduc acest sistem sunt cele din Capitala.

Daca printre manuale si caiete elevii vor avea obiecte interzise, precum arme, bauturi alcoolice sau droguri, risca scaderea notei la purtare sau chiar exmatricularea, informeaza Romania TV.

Paznicii vor cauta in ghiozdane arme, cutite, bricege, dar si bauturi alcoolice sau alte substante interzise. Numai in Capitala, 5% dintre scoli prezinta un risc crescut de infractionalitate.

„Avem echipe mobile de interventie pentru a interveni in timp oportun acolo unde apar evenimente si vom avea in atentie acele scoli cunoscute de catre noi cu un grad ridicat de risc. Aceste scoli vor fi supravegheate in mod deosebit de catre efectivele de jandarmi ale municipiului Bucuresti”, a precizat Viorel Daskalu, director general Jandarmeria Capitalei.

Violenta nu este singura problema cu care se confrunta scolile in pragul noului an. Peste 5.000 de unitati de invatamant din Romania nu au autorizatie sanitara de functionare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.