INCENDIU la o scoala cu sute de elevi!

Acoperisul unei sali de sport a unei scoli generale a luat foc, la fata locului deplasanduse doua echipaje de pompieri pentru stingerea flacarilor.

Acoperisul unei sali de sport de la o scoala generala din orasul Draganesti-Olt a luat foc la fata locului deplasandu-se doua echipaje de pompieri pentru stingerea flacarilor, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Acesta a precizat ca nu sunt victime, iar incediul a fost observat in timp ce elevii se aflau in pauza, potrivit Agerpres.

„Doua echipaje de pompieri au ajuns la locul incendiului si actioneaza acum pentru stingerea flacarilor care au cuprins o portiune de aproximativ 50 de metri patrati din acoperisul unei cladiri ce era folosita ca sala de sport. Este vorba de o anexa a Scolii Nr. 2 din Draganesti-Olt, imobilul fiind amenajat si folosit drept sala de sport pentru elevii scolii. Din fericire nu sunt victime. Incendiul a fost observat in timp ce elevii se aflau in pauza”, a spus purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt.

Pentru stingerea incediului au mai fost solicitate inca doua echipaje de pompieri cu autospeciale.

Cladirea al carei acoperis a luat foc are o suprafata de aproximativ 200 metri patrati. Imobilul in flacari este situat la aproximativ 50 metri de cladirea in care se desfasoara cursurile. Nu a fost stabilita deocamdata cauza incendiului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.