MICHAEL SCHUMACHER, de nerecunoscut dupa 70 de zile de coma!

michael schumacher

Fostul pilot de Formula 1 a pierdut 20 de kilograme, in aceste zile, cantarind acum doar 55 de kg, fata de 75 cat avea inainte.

Un medic elvetian a declarat pentru ziarul italian Gazzetta dello Sport ca pilotul german nu mai are nicio sansa sa isi revina 100%.

„Probabilitatea unei recuperari complete scade pe zi ce trece”, a declarat medicul elvetian Mark Mader.

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher (45 de ani) se afla in coma, dupa ce a suferit un teribil accident la schi, in statiunea franceza Meribel, pe 29 decembrie 2013.

La sfarsitul lunii ianuarie, medicii francezi de la spital dn Grenoble au luat decizia de a-l trezi pe Schumacher din coma profunda indusa, insa starea fostului pilot ramane grava.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.