CAUZELE disparitiei celui mai cautat avion din istorie!

Specialisti incearca sa-si explice ce s-a intamplat cu aeronava Malaysia Airlines.

Au trecut sase zile de la disparitia avionului Boeing 777 Malaysia Airlines, dar misterul se adanceste tot mai mult.

Forte internationale impresionante continua cautarile, pentru a da de urma celor 239 de oameni aflati la bordul aeronavei.

Operatiunea masiva de salvare, la care participa noua tari, nu a dat nici un rezultat.

Iata ce ipoteze iau in calcul specialistii:

1. Dezintegrare in aer: aeronava a fost distrusa de o explozie, la 10.000 m altitudine, iar pilotii nu au apucat sa reactioneze.

2. Atac terorist: CIA nu exclude ipoteza unui atac terorist, dupa ce autoritatile din Malaezia au descoperit patru pasageri suspecti, doi dintre acestia avand pasapoarte furate.

3. Pana de curent: este posibil ca o persoana sa fi oprit intentionat toate instrumentele de comunicatie si localizare ale aparatului de zbor, in momentul disparitiei de pe radar.

4. Razboi electronic: la bordul avionului se aflau 20 de pasageri care erau experti in tehnologie in domeniul apararii. Ei ar fi putut folosi o tehnologie care sa faca avionul invizibil cu ajutorul unor panouri care sa opreasca lumina in jurul aeronavei.

5. Deturnare: avionul a fost prabusit intentionat in mare, la presiunea unui sabotaj de la bord.

6. Eroare de pilotaj: expertii au comparat cazul cu dezastrul aviatic al Air France din 2009, cand avionul a disparut in Atlantic. Dupa ani de cautari au recuperat cutia neagra a aparatului care a aratat ca pilotii n-au incercat nici o manevra de redresare.

7. Defectiune structurala: avionul ar fi putut suferi o defectiune generala. Aceasta putea duce la o prabusire fara ca avionul sa se rupa in aer.

8. Sinuciderea pilotului: pilotul putea inceta din viata la mansa, iar avionul a continuat sa zboare pe pilot automat. Sau a prabusit intentionat avionul dupa ce a oprit caile de comunicatie.

9. Gaura neagra aeronautica: aeronava s-a prabusit intr-o zona izolata din jungla si nu poate fi localizata din cauza neconcordantelor dintre mesajele radio emise eronat.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.