MIHAI TABULEAC: Mutarea sediului Nova Apaserv la Tratoria este o masura antieconomica

mihai tabuleac

Chiria la cladirea Tratoria va fi de circa 5.000 de euro pe luna.

Mihai Tabuleac, presedintele Partidului Miscarea Populara Botosani, este de parere ca mutarea societatii Nova Apaserv in cladirea Tratoria este o masura antieconomica. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Botosani a mai spus ca aceasta miscare este una gresita fiindca se plateste si o chirie destul de mare.

„Este absolut gresit sa schimbi sediul operatorului dintr-un loc cu chirie mai mica intr-un loc cu chirie mai mare atata vreme cat acest operator n-a excelat si nu exceleaza in ceea priveste rentabilitatea. Este o masura antieconomica. Daca tot se doreste o mutare, atunci sa se faca, dar intr-un local apartinand domeniului public judetean, unde sa nu se puna problema platii unei chirii. Nu se justifica mutarea sediului tocmai la Tratoria. Argumentul pe care l-am aflat cu totii nici macar nu este de natura economica, este ceva de genul sa fie mai aproape de centrul orasului”, a declarat Mihai Tabuleac, presedintele PMP Botosani.

Asa cum au anuntat reprezentantii Consiliului Judetean Botosani chiria care se va plati pentru noua locatie a birourilor Nova Apaserv in cladirea Tratoria va fi de circa 5.000 de euro pe luna.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.