DOUA ZILE LIBERE pentru romani! Afla cand!

Romanii beneficiaza de inca doua libere de la stat, in prima si a doua zi de Rusalii (Pogorarea Sfantului Duh).

Sarbatorita de toti crestinii la 50 de zile dupa Pasti. Anul acesta Rusaliile sunt sarbatorite in zilele de 8 si 9 iunie.

Totusi, cum Rusaliile pica intotdeauna duminica, este vorba, practic, de o singura zi libera, care se leaga de weekend. Anul acesta ziua libera pica pe data de 9 iunie.

In Duminica Rusaliilor (Duminica Mare) sau Duminica Cincizecimii, se praznuieste minunea Pogorarii Duhului Sfant peste Apostolii Domnului si, de asemenea, ziua intemeierii Bisericii crestine in lume.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.