Se lucreaza la “reamenajarea cartierelor”

Primaria municipiului BOTOSANI informeaza cetatenii ca in perioada urmatoare se lucreaza la intretinerea aliniamentului median de pe strada Calea Nationala, una dintre arterele vitale ale orasului, atat din punct de vedere al traficului rutier, cat si al celui pietonal.

“Nu s-a putut interveni pana acum din cauza ploilor din ultima vreme. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa finalizam lucrarile de intretinere, daca ne permit conditiile meteorologice. In urmatoarea perioada va incepe montarea pergolelor si a jardinierelor, conform proiectului”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Totodata, Primaria municipiului continua procesul de reamenajare al cartierelor prin montarea de gard metalic, taierea copacilor uscati si toaletare, montarea de banci. Se efectueaza astfel de lucrari in diferite zone ale orasului: Strada Independentei, Aleea Calugareni, Bulevardul Mihai Eminescu – Strada Prieteniei, Strada Octav Onicescu.

comunicat de presa

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.