COMUNICAT: ACL ia act de decizia ICCJ de a fixa termen in dosarul presedintelui PNL, Klaus Iohannis, pe data de 18 noiembrie 2014

Pe 18 noiembrie, in conformitate cu art. 493 din Codul de procedura civila, care reglementeaza procedura de filtrare a recursurilor, la ICCJ se va intruni completul de filtru, in camera de consiliu, pentru examinarea recursului ANI si pentru a analiza punctele de vedere ale partilor referitoare la admisibilitatea recursului depus de ANI.

Admisibilitatea in principiu presupune doar verificarea unor conditii de forma si nu are legatura cu fondul cauzei, iar aceasta este o etapa preliminara obligatorie pana la noul termen pe care ICCJ il va fixa pentru solutionarea recursului pe fond.

Reamintim faptul ca in prima instanta, Curtea de Apel Alba a decis ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, nu se afla in situatie de incompatibilitate, solutie care avem convingerea, cunoscand speta, ca va fi conservata si de catre ICCJ.

Alianta Crestin-Liberala respinge declaratiile mincinoase ale lui Victor Ponta, candidatul PSD, care, in stilul caracteristic, punand presiune asupra justitiei, incearca sa induca in eroare opinia publica, acuzandu-l pe prezidentiabilul ACL de tergiversarea dosarului. In realitate, Klaus Iohannis nu a solicitat niciodata amanarea judecarii acestui caz, a depus toate documentele in termenele fixate de instanta, cea care a stabilit termenele fiind instanta suprema.

Desi acest dosar a fost folosit impotriva lui Klaus Iohannis de catre adversari ca tema de campanie electorala, ii asiguram pe toti romanii ca solutia de la ICCJ va arata inca o data faptul ca prezidentiabilul ACL face un alt fel de politica si ca are respect pentru lege si cetateni.

Facem un apel la electorat sa nu cada in capcana intinsa de propaganda mincinoasa a celor care se tem de Klaus Iohannis si sa nu plece urechea la manipularile grosolane. In ciuda faptului ca multi si-au dorit sa il scoata din cursa, Klaus Iohannis nu numai ca este candidatul cert al ACL, dar va si castiga aceste alegeri prezidentiale.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.