Despre PROFESOARA de ENGLEZA – PRIMA DOAMNA a ROMANIEI (FOTO)

Alaturi de barbatul care va conduce Romania de la Cotroceni, nu peste mult timp, sta de ani buni o femeie frumoasa, cocheta, educata, cu o profesie nobila, cea de dascal.

Carmen Iohannes are 54 de ani, fiindu-i alaturi de 25 de ani viitorului presedinte al Romaniei. S-au cunoscut de pe vremea studentiei lor. Cei doi urmeaza sa-si sarbatoreasca “nunta de argint”.
 
Viitoarea prima doamna a Romaniei este profesoara de engleza si preda la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Sibiu.
 
La cei 54 de ani are o silueta de invidiat, pe care si-o pune in evidenta prin tinute vetimentare alese cu gust, ocolind cu grija stridentele.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.