O bruneta CELEBRA romanca a fost gasita MOARTA in casa!

Rudele si prietenii au primit vestea ca pe un soc cumplit. Nu aveau cum sa se gandeasca macar ca se poate intampla asa ceva, tinand cont de tineretea si sanatatea fetei.

Modelul Anca Roventa a incetat din viata cu putin timp. Venise acasa de la Milano, acolo unde locuia in ultimul timp, pentru a-si petrece sarbatorile de iarna cu cei apropiati.
 
Apropiatii Ancai Roventa si-au manifestt ingrijorarea cand au vazut ca aceasta nu a mai dat niciun semn de viata de doua zile. 
 
Nu se stie ce s-a intamplat. Se presupune ca a fost un infarct. Tanara nu daduse vreun semn ca ar suferi de depresie sau alta boala. 
 
Deocamdata, moartea tinerei este invaluita in mister si doar necropsia si ancheta care va incepe va putea sa spulbere acest mister.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.