CHIRURG RENUMIT gasit SPANZURAT

Cu o cariera de trei decenii in urma, un medic chirurg care a pus bazele Sectiei de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Judetean Vaslui, a decis sa puna capat drumului sau prin viata.

Medicul Augustin Ilies a fost gasit spanzurat, luni la amiaza, in balconul locuintei sale. 
 
Scena cutremuratoare a fost descoperita de sotia chirurgului. Femeia tocmai venise de la serviciu. Cadrele medicale de la SMURD nu au reusit sa mai faca ceva pentru medicul care a decis sa-si ia viata. 
 
Chirurgul avea 64 de ani. 
 
Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Vaslui sunt in doliu. Vestea cumplita a cazut ca un fulger in unitatea medicala vasluiana si pentru toti cei care l-au cunoscut, ca prieteni sau pacienti, dar mai ales pentru rudele acestuia.  
 
Augustin Ilies s-a pensionat anticipat in cursul lunii. Numele medicului a fost vehiculat in scandalul de coruptie de la Spitalul Judetean din Vaslui, acolo unde ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie(DGA) au descins in cursul zilei de 9 februarie 2015, scrie bzv.ro.
 
Augustin Ilies este cel care, in anul 1980, a infiintat Sectia de Chirurgie si Ortopedie Pediatrica a Spitalului Judetean Vaslui, unde ramane sef pana la iesirea la pensie.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.