O soferita neatenta a lovit masina unui neamt si a acidentat doua femei!

Neatentia la volan, graba, nerespectarea distantei dintre masini in mers a dus la un accident care putea avea urmari grave. La volan se afla o soferita din Botosani.

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Botosani informeza ca accidentul s-a produs vineri, in Suceava, vineri, pe banda a doua de circulaţie a strazii Calea Unirii, la sensul giratoriu cu strada de acces catre parcarea unui hipermarket.
 
Conducatoarea auto din Botosani, in varsta de 57 de ani, nu a pastrat o distanta suficienta in mers si a intrat in coliziune fata-spate cu autoturismul condus regulamentar de un barbat de 25 de ani, cetatean german.
 
Accidentul a dus la ranirea usoara a unei tinere de 21 de ani si a unei femei de 45 ani, ambele pasagere in autoturismul care circula regulamentar.  
 
Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest,  rezultatele fiind negative, dupa care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. 
 
In cauza s-a intocmit dosar penal, ce va fi solutionat procedural. 
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.