Cu MASINA in STALP!

Un barbat de 36 de ani a ajuns, duminica seara, pe la ora 22.30, cu masina pe care o conducea, intr-un stalp. Nu a fost doar ghinionul, ci si … alcoolul.

Conducatorul auto este din Iasi, iar accidentul s-a produs pe DN 29A, in localitatea Dumbravita.
 
Soferul a pierdut controlul asupra directiei de mers, imprejurare in care a parasit carosabilul, intrand in coliziune cu un stalp. 
 
Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. 
 
Pentru ca barbatul emana halena alcoolica, politistii i-au solicitat sa se supuna testarii alcoolscopice si respectiv recoltarii de probe biologice in vederea determinarii alcoolemiei, proceduri pe care le-a refuzat. 
 
In cauza au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare in vederea determinarii alcoolemiei. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.