Mii de hectare de teren cumparate de americani in Botosani si … mai vor

Dupa ce a achizitionat aproape 10.000 de teren arabil in judetul Botosani, Fondul de investitii american Anholt Services mai cauta pamant pe care sa-l cumpere.

Americanii au cumparat o parte din teren de la tatal primarului Ovidiu Portariuc, prin subsidiara Southern Harvest Partners.
 
Pe langa societatea Multiagra din Vlasineşti, Botosani, preluata de la Gheorghe Portariuc, tatal primarului din Botosani, Fondul de investitii american Anholt Services a mai preluat teren arabil, gata cultivat, si de la o alta societate botosaneana, Agritotal SRL.
 
Se pare insa ca nu se vor opri aici. „Mai cauta teren”, a declarat pentru economica.net, Petre  Ciornei, fondatorul societatii Agritotal.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.