1200 de euro pentru un PERMIS de CONDUCERE FALS

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier efectueaza cercetari pe numele unui cetatean din R. Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals. 

In data de 02 august a.c., in jurul orei 09.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul moldovean Niculae M., in varsta de 27 de ani, care conducea un autoturism Volskwagen Passat, inmatriculat in Bulgaria.
 
La controlul de frontiera, pe langa documentele necesare trecerii frontierei, la solicitarea lucratorilor de la frontiera, tanarul a prezentat si permisul de conducere.
 
Avand suspiciuni asupra autenticitatii permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentre in urma carora au stabilit faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, acesta find fals. 
 
Totodata lucratorii de la frontiera au mai constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
Cu privire la cele constatate Niculae M. a declarat ca permisul de conducere prezentat la controlul de frontiera l-a obtinut, cu ajutorul unei persoane pe care a cunoscut-o in Italia, contra sumei de 1.200 de euro fara sa aiba cunostinta ca acesta ar fi fals.
 
Politistii de frontiera efectueaza cercetari pe numele tanarului sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.