A cazut in canal in timp ce se deplasa spre masina de serviciu!

In prezent, victima este internata la spital, dupa ce s-a accidentat in zona toracica, pentru ingrijiri de specialitate.

La sfarsitul saptamanii trecute, Iliescu Marius, in varsta de 28 ani, angajat ca tehnician echipamente de calcul si retele la SC ICE COMPUTERS SRL Botosani, a efectuat o interventie la sistemul de supraveghere a unui beneficiar din municipiul Botosani, Aleea George Enescu nr. 5.

In jurul orelor 10.00, in timp ce parasea locatia clientului si se deplasa spre masina, a calcat pe o gura de canal amplasata la iesirea din perimetrul unitatii. Gura de canal era acoperita cu un strat de zapada, capacul a cedat sub greutatea acestuia, iar lucratorul a cazut prin gura de canal si s-a accidentat in zona toracica.

A fost transportat la Serviciul de Urgente al Spitalul Judetean Mavromati pentru ingrijiri de specialitate.

Circumstantele si cauzele evenimentului urmeaza a fi stabilite de catre comisia de cercetare constituita la nivelul angajatorului, urmand ca Inspectoratul Teritorial de Munca sa avizeze concluziile acesteia, conform prevederilor Legii nr. 319 din 2006 a securitatii si sanatatii in munca actualizata si H.G. 1425 din 2006 actualizata, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.