Home Actualitate Ce se intampla cu ancheta in cazul uciderii PASTORULUI BLAGA si a...

Ce se intampla cu ancheta in cazul uciderii PASTORULUI BLAGA si a fiului sau?

Anchetatorii au rezultatele testelor  ADN ale criminalilor. Au si niste inregistrari pretioase facute cu camerele de supraveghere de la o benzinarie.

Dar se pare ca in ciuda unor astfel de probe importante, ancheta se afla intr-un punct dificil, persoanele carora le apartin urmele ADN nefiind in baza de date a Politiei, deci nu ar avea la activ si alte conflicte cu legea.

Este vorba de cazul oribilei crime produse in comuna Pomi, in urma cu doua saptamani, cand un copil de 9 ani si tatal sau, pastorul Adrian Blaga, au sfarsit intr-un mod cumplit, vietile fiindu-le curmate de niste bestii cu chip de om.

Pana acum anchetatorii au adunat informatii si de la matorii care l-au vazut pe pastor in ultima sa calatorie. La un moment dat, ar fi fost insotit de doi barbati si o femeie. Anchetatorii considera ca erau din cercul cunoscutilor pastorului. Mai sunt convinsi si de faptul ca criminalii ar fi cunoscut foarte bine zona in care s-a produs crima.

Au trecut pe la audieri, pana la aceasta data, peste 10 persoane, atat din Satu Mare, cat si din Bistrita Nasaud. Este posibil ca datele adunate sa ii indrepte pe anchetatori spre pista care duce la criminali, dar oamenii legii pastreaza deocamdata tacerea pentru bunul mers al cercetarii.

Reamintim ca pastorul Adrian Blaga si fiul acestuia, Timotei, au fost gasiti morti, in seara zilei de 6 august. Cadavrele celor doi erau intr-o dubita abandonata in comuna Pomi, langa satul Aciua. Masina era incendiata pentru a se sterge urmele crimei. Trupurile neinsufletite purtau urmele unor lovituri la nivelul capului si gatului.

2 COMMENTS

  1. Afaceri Non Profit foarte bine procedata treaba de criminali fie pastorul a ascuns ceva ca vroia sa-si cumpere ceva sau si dracu asa de bine a lucrat ca a dezvaluit minciuna de la Non profit avione particulare , ajutor pentru cei care iubesc banii, si excursii exotice, ce credeti in biserica lor neo protestanta sunt totii bogatii au bani,nu sunt oamenii necajiti bolnavi si cineva stia exact profitul lor

  2. ……si eu sant de parere caci acei ………….(n-am cuvinte) a-u avut f. multe informatii , prieteni de-ai preteniilor acestora , colaboratori, din domeniul financiar, nu exclud si cineva din comunitate , cineva destul de apropiat. Sa fie totul o inscenare ? Hhhhhh.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version