Home Actualitate Botosani: A inceput distractia in Centrul Vechi (GALERIE FOTO)

Botosani: A inceput distractia in Centrul Vechi (GALERIE FOTO)

Spectacolul de folclor a deschis joi seara Zilele Orasului Botosani. In ciuda vremii nu tocmai prielnice, botosanenii au venit Centrul Vechi in numar destul de mare pentru a-i asculta pe instrumentistii si solistii Orchestrei dirijate de Ioan Cobala.

„Rapsozii Botosanilor”, cu solistii Elena Mindrescu, Petronela Rusu, Cornelia Ciobanu, iar apoi Sofia Vicoveanca, au adunat vreo 200 de botosaneni iubitori de folclor. Daca vremea ar fi fost ceva mai frumoasa, cu siguranta numarul spectatorilor ar fi fost mai mare. Este pentru prima data cand scena de spectacol este amplasata in Centrul Vechi, in spatiul din apropierea statuii, loc pe care municipalitatea l-a considerat mai potrivit pentru aceasta manifestare.
In prima seara a manifestarilor dedicate Zilelor Orasului, botosanenii nu s-au aratat prea atrasi nici de micii si berea cu care comerciantii sperau sa-i ademeneasca in Piata 1 Decembrie. In serile urmatoare este posibil ca numarul botosanenilor care vor veni in Centrul istoric la manifestari sa fie mai mare, tinand cont ca incepe week-endul.

Exit mobile version