Home Actualitate BOTOSANI: Prefectul Macaleti, nemultumit de conditiile din Spitalul Judetean

BOTOSANI: Prefectul Macaleti, nemultumit de conditiile din Spitalul Judetean

Asa cum a anuntat, prefectul judetului a inceput seria de verificari a serviciilor pe care spitalele botosanene le ofera pacientilor.

Prima vizita facuta de prefectul Costica Macaleti a avut loc luni la sectiile Spitalului Judetean „Mavromati”, ocazie cu care a constat si unele probleme. Lipsa identificarii si semnalizarii traseelor catre diversele sectii pentru a ajuta accesul pacientilor, insuficient personal de primire a publicului pentru a-l ghida catre cabinetele cautate, dar si carente de curatenie, sunt cateva dintre aspectele sesizate.
„Spitalul este aglomerat, in unele zone sunt deschise lucrari de reabilitare si modernizare, este adevarat. Dar ordinea si organizarea nu costa bani. Nu sunt convins ca pacientului i se acorda intreaga atentie. In plus, am cautat cadre medicale pe care nu le-am gasit in cabinete, conform programului”, a concluzionat prefectul Costica Macaleti.
Primul reprezentant al Guvernului in teritoriu a vizitat sectiile de cardiologie, de oncologie dar si cea de obstetrica-ginecologie. A trecut prin blocurile alimentare, dorind sa afle consistenta felurilor de mancare servita bolnavilor. In saloane a stat de vorba si cu pacienti internati, constatand astfel, inca o data, aglomeratia cu care se confrunta unele sectii.

Exit mobile version