Home Actualitate BOTOSANI: Retinuti pentru talharie

BOTOSANI: Retinuti pentru talharie

Duminica seara, un barbat a fost talharit de doi tineri in zona Garii. El a fost deposedat de telefonul mobil si suma de 250 de lei.

Duminica seara, in jurul orei 23.30, I. Mihai a fost talharit de doi tineri. Victima a sunat la 112 si a spus ca pe strada Garii a fost deposedat de telefonul mobil si suma de 250 de lei.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma. Victima a indicat doua persoane care se aflau intr-un bar din apropiere ca autori ai faptei. Cele doua persoane au fost identificate in persoana lui V. Mihai, de 28 ani  si B. Ionut,  de 22 ani, ambii din Botosani.

Fata de V. Mihai s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de talharie, iar fata de B. Ionut s-a dispus inceperea urmaririi penale pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Luni, cei doi tineri au fost retinuti pentru  o perioada de 24 ore pentru comiterea infractiunilor de talharie si furt calificat, urmand ca acestia sa fie prezentati la Parchetul de pe langa Judecatoria Botosani, cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version