Home Actualitate Ce i-a facut MR. PINK, MONICAI GABOR. ROMANCA trece prin momente grele

Ce i-a facut MR. PINK, MONICAI GABOR. ROMANCA trece prin momente grele

Pentru Monica Gabor, fosta sotie a milionarului de la Izvorani, Irinel Columbeanu, aceasta perioada nu mai este nici pe departe plina de bucurie. Ascensiunea s-a oprit si lucrurile au luat o intorsatura care sigur nu-i este pe plac.

Relatia cu Mr. Pink  a Monicai Gabor s-a cam racit de tot, iar asta se pare ca isi pune greu amprenta pe cariera romancei care, pana mai ieri, era nelipsita de la petrecerile cu staruri internationale stralucea ca una dintre vedetele companiei pe care o reprezenta.
 
Acum, bacauanca nu se mai bucura de influenta barbatului extrem de bogat care i-a asigurat o ascensiune rapida in cariera pe continentul nord american.
 
Mai mult, Mr. Pink nu a mai luat-o pe Monica Gabor in vacanta la Monaco si i-a ridicat o serie de piedici in cariera, i-a închis site-ul oficial, scuza oficiala fiind ca niste virusi ar fi “infestat” computerul. Mai mult, lui Moni ii este interzis sa mai dea interviuri. Nici nu mai poate negocia direct cu starurile internationale pentru promovarea bauturii energizante, scrie libertatea.ro
 

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version