Home Actualitate CONDAMNARE pentru ADMINISTRATORUL unei FIRME botosanene. Acuzat de FALS in ACTE si...

CONDAMNARE pentru ADMINISTRATORUL unei FIRME botosanene. Acuzat de FALS in ACTE si DECLARATII

Dupa un recurs formulat de un om de afaceri botosanean, magistratii Curtii de Apel Suceava au dat sentinta in procesul intentat acestuia pentru fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals in declaratii.

Este vorba de procesul in care fostul administrator al firmei de paza si protectie Forta Rapida Grup Security (FRGS), Florin Cazacu, a fost judecat in urma falsificarii unor documente cu care firma s-a prezentat la licitatia pentru paza Spitalului Judetean Mavromati, in 2012. 
 
Luni, magistratii de la Suceava au decis sa mentina sentinta initiala, formulata de Judecatoria Botosani, mai exact condamnarea la patru luni de inchisoare cu suspendare a omului de afaceri botosanean. 
 
Cazacu a ajuns in fata judecatorilor dupa ce un alt participant la licitatia din 2012 de la Spitalul Judetean Mavromati, a reclamat ca documentele cu care FRGS a castigat licitatia ar fi falsificate. Asa s-a descoperit ca firma nu avea dreptul sa participe la licitatia pentru serviciile de paza ale spitalului, deoarece avea datorii la stat. In acte, aceste datorii nu apareau. 
 

Exit mobile version