Home Actualitate Consilierii municipali social-democrati, scandalizati de repartizarea la masa de consiliu, de „amestecul”...

Consilierii municipali social-democrati, scandalizati de repartizarea la masa de consiliu, de „amestecul” cu liberalii

Social-democratii din Consiliul municipal si-au aratat nemultumirea ca au fost repartizati la masa de consiliu pe comisii. Asta chiar daca o astfel de asezare ar permite membrilor fiecarei comisii sa se consulte intre ei in cazul unor proiecte de hotarari unde este necesara o astfel de consultare. Consilierii PSD considera insa ca e mai precaut sa stea grupati la masa pe criteriul politic.

In opinia primarului Catalin Flutur mai eficienta pentru lucrarile consiliului este asezarea consilierilor la masa grupati pe comisii. Nemultumirea exprimata de pesedisti va face ca din sedinta viitoare asezarea la masa de consiliu municipal sa se schimbe dupa vointa social-democratilor.
 
„Noi, grupul PSD, dorim sa fie respectate niste reguli ale electoratului botosanean, ale castigatorului care a fost declarat in urma alegerilor din cadrul Consiliului si al faptului ca in Consiliul Local au intrat doua partide, PSD castigatorul alegerilor, si PNL. Asa cum se procedeaza in Parlament, in Consiliul Judetean, am propunerea pentru dvs. sa supuneti la vot asezarea la masa in ordinea castigarii alegerilor locale la capitolul Consiliu Local, oras Botosani”, s-a adresat consilierul PSD Mihai Tincu.
 
La randul sau, primarul Catalin Flutur le-a raspuns consilierilor PSD : 
 
„Va deranjeaza modul in care sunteti aranjati la masa si vreti sa votam cum ne asezam la masa? Era o chestie de eficacitate asezarea pe comisii, pentru ca se intrunesc, trebuie sa lucreze si, poate, la un moment dat, este intrebata comisia. Am receptionat ceea ce mi-ati spus, dar cu ce deranjeaza? Astazi facem sedinta asa, iar data viitoare ne asezam, in alta ordine, nu inteleg cum vreti.” 
 
Dupa supunerea la vot a propunerii PSD, a ramas ca, de la sedinta urmatoare asezarea la masa sa se faca pe criteriul politic.
 

Exit mobile version