Home Actualitate COPIL DE 7 ANI, muscat de maidanezi!

COPIL DE 7 ANI, muscat de maidanezi!

Desi in septembrie 2013 un baietel a murit muscat de caini in Parcul Tei, maidanezii continua sa creeze probleme in parcuri.

Marti, un copil in varsta de 7 ani a fost atacat de caini in Parcul IOR, fiind transportat la spital pentru ingrijiri.

Copilul a fost muscat de membrele inferioare si a fost puternic marcat psihic de atacul cainelui, el fiind dus la Institutul „Matei Bals”.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanta Bucuresti – Ilfov, Alis Grasu, copilul prezenta doua plagi superficiale la nivelul feselor. Aceasta a declarat la Romania TV ca micutul era constient, echilibrat hemodinamic si respirator si ca sperietura a fost mai puternica decat plagile provocate de animal.

Pe 2 septembrie 2013, Ionut Anghel, un baietel in varsta de patru ani, a murit dupa ce a fost atacat de caini, pe un teren din apropierea Parcului Tei.

Decesul a fost cauzat de hemoragia externa, pe corpul copilului fiind gasite sute de plagi, declara in 3 septembrie medicul care a facut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul National de Medicina Legala (INML). Medicul preciza ca doar pe talpile copilului de patru ani nu au fost gasite plagi, restul corpului fiind cu sute de muscaturi de caini.

Exit mobile version