Home Actualitate CRIMINALUL din Franta, care si-a bagat in pamant copiii si sotia, ...

CRIMINALUL din Franta, care si-a bagat in pamant copiii si sotia, a pus capat cautarilor politistilor

S-a ascuns bine timp de patru zile. De vineri au inceput cautarile celui pe care politistii il numesc suspectul principal intr-o crima care a ingrozit Franta si Romania. Abia marti dimineata, radauteanul plecat la munca in Franta in urma cu doi ani si jumatate s-a predat politistilor, la o sectie de politie dintr-o suburbie a Parisului.

Ce s-a intamplat in cele patru zile, cat a stat la adapost de ochii autoritatilor, si unde a stat ascuns urmeaza sa lamureasca politistii in urma cercetarilor. Dar mai ales, sunt asteptate raspunsuri la multe intrebari legate de comiterea uneia dintre cele mai oribile crime, in care au fost secerate vietile a doi baietei si a mamei lor, insarcinata in luna a saptea.

Toate banuielile anchetatorilor duc spre capul familiei de romani, Sebastian Balan, un barbat de 38 de ani, care se pare ca dupa ce si-a injunghiat femeia cu care traia de ani buni si pe cei doi copii, ar fi fugit, nu inainte de a goli de bani conturile familiei.

Reamintim ca fratele acestuia a descoperit scena de cosmar. Venise de la serviciu. Copiii erau fara suflare pe pat, mama lor, intr-o balta de sange pe jos. Cei mici, Raphael, unul de 18 luni si Antoine, de cinci ani, aveau gaturile taiate.

Nimeni nu isi explica ce s-a putut intampla in acea familie, care parea fericita iar capul familiei era vazut de toti cunoscutii ca un tata grijuliu si un sot afectuos. Abia dupa aceasta tragedie s-a aflat ca barbatul ar fi devenit un impatimit al jocurilor de noroc si se pare ca ar fi ajuns sa se imprumute de la camatari, de unde ar fi inceput si certurile cu sotia. Barbatul banuit ca ar fi autorul odioasei crime traia de 15 ani cu mama copiilor sai, o unguroaica din Oradea, Keri Tunde.

Tot ce se stie pana acum s-a “tesut” in urma declaratiilor cunoscutilor sai, ale rudelor celor doi. “Se iubeau foarte mult”, “faceau planuri pentru viitorul copiilor”, “era o familie linistita, fara conflicte” – sunt cateva dintre afirmatiile rudelor, vecinilor, prietenilor, despre cei doi romani care lucrau in Franta.

Adevarul va iesi insa la iveala doar dupa ce anchetatorii isi vor face cercetarile, pe baza a ceea ce le va spune suspectul.

Oricum, numai o minte bolnava poate sa se intunece in asa un hal incat sa curme vietile a doi copilasi nevinovati, chiar trei daca il punem la socoteala si pe cel nenascut, din pantecele mamei, si a unei femei cu care cel care a manuit cutitul si-a petrecut 15 ani din viata.

1 COMMENT

Comments are closed.

Exit mobile version